Reacties  

0 #33 Merel 28-03-2019 17:54
Sinds vorig jaar kom ik bij Natalie en ik ben zéér tevreden! Ik ben nog bezig met de behandeling, maar het verschil is overduidelijk zichtbaar. Op vele plekken helemaal geen haargroei meer en op de overige plekken minimale haargroei. Naast dat ik heel blij word van het resultaat, word ik ook blij van Natalie. Hele lieve vrouw die alles duidelijk uitlegd, de tijd neemt voor je en ze stelt zich flexibel op met het maken van een nieuwe afspraak. Ik ben nu al een tijdje onder behandeling en ze heeft mij ook vaak gematst! Mocht je IPL overwegen, dan zeg ik DOEN! En dan uiteraard bij Natalie!
Citeer
0 #32 Naomi Hilferink 23-10-2018 19:21
Nathalie maakt het super gemakkelijk voor je. Ze stelt
je echt gerust. Dat is super fijn en helpt zeker mee!
Op geen een moment heb ik mij onprettig gevoeld.
Ik ben nu aardig goed opweg naar een haarvrij gebied en ben er onwijs blij mee! Nathalie bedankt!
Citeer
0 #31 Mariska 15-10-2018 07:00
Wat een lieve, eerlijke en fijne vrouw is Natalie. Ze stelt je super op je gemak waardoor niks gênant is. Dr behandeling is pijnloos dus na mn oksels en bikinilijn door met mn benen...
Citeer
0 #30 Sandra 09-10-2018 06:30
Ik ben bij Nathalie gekomen via mijn dochter. Omdat ik vanuit medische redenen niet meer mag scheren of waxen onder één oksel was ik op zoek naar iets anders. De haren onder mijn oksel zijn bijna weg, er is af en toe nog een verdwaalde hier en daar. Hierna wilde ik graag mn benen doen. Voor 1 euro per flits en met een tussentijd van 8 weken financieël echt prima te doen. Ik ben echt heel blij met het resultaat en raad het iedereen aan.
Citeer
0 #29 Melissa 19-04-2018 12:40
Ik ben via mijn zus bij Natalie terecht gekomen. Ik heb hele donkere haren onder mijn oksels en na een halve dag had ik al weer stoppels.
Nu 3 behandelingen gehad en merk echt veel verschil.
Op sommige plekken groeit al geen haar meer en wat er nog groeit, groeit veel langzamer.
De behandeling zelf duurt nog geen 10 minuten en je voelt er weinig van.
Een aanrader dus!
Citeer
0 #28 Anouk Draaisma 16-04-2018 09:07
Ik ben in behandeling bij Natalie voor mijn oksels, buik en bovenlip. Ik ben bij Estetico gekomen door mijn zus, en zo mijn eerste okselbehandeling gratis gekregen. Natalie vertelt voordat je begint aan flitsen duidelijk hoe alles werkt en wat wel en niet mag tijdens de behandelingen. Ik heb nu 5 behandelingen gehad en ik zie er al uit als gatenkaas zoals Natalie dat noemt haha! De behandelingen zijn pijnloos en zijn binnen enkele minuten voorbij.
Voor deze prijzen blijf je toch niet levenslang scheren ! :)
Citeer
0 #27 Manon 13-03-2018 09:32
Super behandeling!
Natalie verteld uit eigen ervaring dus weet goed waar ze het over heeft! Ik voel me erg op mijn gemak bij natalie. Ik heb zelf donkere haren en ben nu een paar keer geweest en merk super veel verschil! Dit is egt een aanrader het is betaalbaar en je bent definitief van je haren af , wat wil een mens nog meer?
Citeer
0 #26 Miriam 20-10-2017 19:14
Natalie is top, ik vind het mooi hoe ze vanuit eigen ervaring gemotiveerd is om anderen van (ongewenste) haartjes af te helpen. Ik ben nu een aantal keren geweest en ben erg tevreden. De behandelingen doen geen pijn, zijn goed betaalbaar en ik zie al heel duidelijk verschil. Kortom: een aanrader!
Citeer
0 #25 Krystle 09-10-2017 10:54
Mijn eerste behandeling had ik gewonnen!
Ik had nog nooit van IPL gehoord, maar dacht proberen kan altijd, baat het niet, schaadt het niet. Na wat inlezen ging ik toch wel met wat knikkende knieën naar Nathalie. Maar eenmaal daar was dat snel verdwenen, Nathalie stelt je direct op je gemak door haar lieve ontvangst, haar vrolijkheid en haar duidelijke uitleg!
Nu bijna klaar met mijn oksels en ik overweeg om bikinilijn en/of benen erachteraan te doen. Ik dacht altijd dat dit alleen was weggelegd voor mensen met heel veel geld, maar de kosten zijn totaal niet wat ik altijd dacht en doordat er een max aan flitsen per behandeling is, is het zeer makkelijk te bekostigen. Wat een uitkomst en zeker een aanrader voor elke vrouw!
Citeer
0 #24 Ciska 08-10-2017 19:40
Ik ben met IPL begonnen omdat ik af wil van het continu moeten scheren van mijn bikinilijn. Ik moet nog wel een aantal behandelingen ondergaan, maar merk dat de haargroei al duidelijk minder wordt. Natalie is erg vriendelijk, legt goed uit en kijkt samen met jou hoe ze het beste kan flitsen zonder dat het teveel pijn doet. Ze deelt ervaringen met andere specialisten oo haar werkgebied en zo blijft ze goed bij in haar kennis. Kortom een aanrader.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen